Er worden geen wachtlijsten meer geopend vóór begin 2023. 

Reactie plaatsen

Reacties

Julie Rysman
7 maanden geleden

Beste Hugo en Marijke
Laat ik mezelf even voorstellen, ik ben Julie 26 jaar kleuterjuf die al van kinds af aan droomt van een viervoeter. Mijn partner, Maxim, heeft 12 jaar lang een entlebuchersennenhond gehad, die is helaas overleden in 2019. We woonden afgelopen 2 jaar in een appartement, maar hebben onlangs een huis met grote tuin gekocht. Die tuin was heel belangrijk want we willen veel ruimte aan ons (toekomstig) hondje en eventueel latere kindjes kunnen geven.

We hebben momenteel heel veel liefde, wandelingen, tijd, ruimte en knuffels over voor een lieve labradoodle.
Zelf heb ik een (lichte) allergie voor honden. Maar het was vooral het karakter van de hond die wij helemaal de perfecte match vonden.


Wij zijn dus op zoek naar een labradoodle hondje om ons warm gezin compleet te maken.

Na wat opzoekingswerk kwam ik op uw site terecht.
Heeft u nog labradoodles beschikbaar? Of kan ik mij bij u op de wachtlijst plaatsen voor een pup? Want ik zie dat er geen wachtlijsten meer zijn voor begin 2023 maar kan ik al een plaatsje krijgen voor erna?


Onze voorkeur is een reutje met een wolvacht. Liefst ofwel rood, abrikoos of bruin kleurig.

Alvast bedankt voor uw antwoord.

Met vriendelijke groeten


Julie Rysman & Maxim Devriendt
+32499606559
Kortrijk België

Caroline Heuvels
9 maanden geleden

Hallo,
Al lang zijn deze levende knuffelbeerhonden mijn favoriet qua uiterlijk en karakter. Met een grote tuin grenzend aan bos en voldoende thuis-tijd is het de moment om er zo éne gelukkig te maken. Mag ik op jullie wachtlijst?
mvg
Caroline