Er worden geen wachtlijsten meer geopend vóór midden 2023. 

Reactie plaatsen

Reacties

Evelien
3 maanden geleden

Hallo, wij zijn een gezin uit Lokeren met 2 zoontjes: Bas en simon. We hebben reeds een Engelse cocker van 12 jaar. Hij veroudert snel. Een tweede hond lijkt ons fantastisch nu. Ik werk op staakteschool, halftijds. Dus ben vaak thuis om voor de honden te zorgen. Laat gerust weten of we eens mogen komen kijken, een gesprek hebben en eventueel op een wachtlijst terecht kunnen komen. Groetjes Evelien x

Lobke Van Puyvelde
4 maanden geleden

Aanmelden wachtlijst labradoodle

Lodka JENTGEN
6 maanden geleden

Bonjour,
Nous sommes une famille de 5, avec 3 adolescents, dans une grande maison avec jardin à la campagne. Nous avons déjà 2 chiens, des podencos rescapés d'Espagne, mais ils vieillissent et nous avons envie de remettre un peu de vie dans la maison. Nous avons craqué pour les Labradoodles et nous pensons qu'ils seraient la race parfaite pour nous. Nous n'avons pas de préférence de couleur ou de sexe. Nous verrons ce qui se présente ; )
Il semble par contre très compliqué d'adopter un ALD, j'espère que nous aurons cette chance.
Est-il possible de nous inscrire sur la liste d'attente de 2023?
D'avance un tout grand merci.
Lodka, Samuel, Diego, Cassiopée et Juan.

Cesar Boesten
8 maanden geleden

Beste Marijke, Hugo,

Ik ben sinds begin 2020 terug in Belgie na 22 jaar in Canada gewoond te hebben, waar ik enorm veel liefde en plezier gehad heb van Biko, een prachtige Coton de Tuléar. Ondertussen ben ik gepensioneerd en definitief teruggekeerd naar Belgie. Bij mijn aankomst hier heb ik de Labradoodle ontdekt en was meteen een super fan van dit ras. Tijdens de Corona periode leek het mij moeilijk om één en ander te ondernemen voor een mogelijke aanschaf van een ALD. Nu zou ik heel graag een mini labradoodle willen verwelkomen . Ik woon aan de kust en ben een outdoor persoon, vele wandelingen op het strand, parken in de omgeving. Een omgeving die mens en dier alleen maar happy maakt. Ik zou mij dan ook heel graag op de wachtlijst willen plaatsen, liefst voor een mini bruinkleurige labradoodle met fleecevacht.
Graag verneem ik dan van u wanneer nieuwe puppies beschikbaar zijn en of ik in aanmerking kan komen.
Mijn dank hiervoor.

Met vriendelijke groeten,

Cesar Boesten

Virginie Maes
9 maanden geleden

Beste, heel graag zouden wij ons gezin uitbreiden met een mini labradoodle. Is er een mogelijkheid om reeds in te schrijven op de wqchtlijst van 2023 aub? Mvg, Virginie Maes

Kathleen Depelseneer
9 maanden geleden

Hallo,
Ik ben Kathleen, werk in het onderwijs, ben dus op regelmatige uren thuis en heb een huis met ruime tuin. Ik heb reeds een hele lieve shih tzu(ruift ook niet) van tien jaar en zou graag een pupje willen adopteren, reutje of teefje, het maakt me niet echt uit. Mijn zoon heeft een lichte allergie en bovendien hou ik enorm van de labradoodle. Ik weet dat dit ras een goede keuze is voor mensen met allergie. Mijn voorkeur gaat uit naar een mini. Medium kan eventueel ook. Graag zou ik op de wachtlijst komen van zodra die terug open is. Vriendelijke groet, Kathleen

Cindy De Sutter
een jaar geleden

Beste,

We zijn aan het nakijken om evt. ons gezin uit te breiden met een hond. Na toch wel een aantal jaar opzoekwerk zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij een labradoodle want we hebben een dochter van bijna 9 jaar.
Volgens jullie website is er al een wachtlijst tot begin 2023, wat voor ons niet echt een probleem is. Onze interesse gaat uit naar een minibof medium maat.
Alvast bedankt om voor je reageren.
Met vriendelijke groeten,
Cindy De Sutter

Julie Rysman
een jaar geleden

Beste Hugo en Marijke
Laat ik mezelf even voorstellen, ik ben Julie 26 jaar kleuterjuf die al van kinds af aan droomt van een viervoeter. Mijn partner, Maxim, heeft 12 jaar lang een entlebuchersennenhond gehad, die is helaas overleden in 2019. We woonden afgelopen 2 jaar in een appartement, maar hebben onlangs een huis met grote tuin gekocht. Die tuin was heel belangrijk want we willen veel ruimte aan ons (toekomstig) hondje en eventueel latere kindjes kunnen geven.

We hebben momenteel heel veel liefde, wandelingen, tijd, ruimte en knuffels over voor een lieve labradoodle.
Zelf heb ik een (lichte) allergie voor honden. Maar het was vooral het karakter van de hond die wij helemaal de perfecte match vonden.


Wij zijn dus op zoek naar een labradoodle hondje om ons warm gezin compleet te maken.

Na wat opzoekingswerk kwam ik op uw site terecht.
Heeft u nog labradoodles beschikbaar? Of kan ik mij bij u op de wachtlijst plaatsen voor een pup? Want ik zie dat er geen wachtlijsten meer zijn voor begin 2023 maar kan ik al een plaatsje krijgen voor erna?


Onze voorkeur is een reutje met een wolvacht. Liefst ofwel rood, abrikoos of bruin kleurig.

Alvast bedankt voor uw antwoord.

Met vriendelijke groeten


Julie Rysman & Maxim Devriendt
+32499606559
Kortrijk België