Er worden geen wachtlijsten meer geopend vóór begin 2023. 

Reactie plaatsen

Reacties

Vanessa Floru
6 dagen geleden

Beste,

Wij zijn een gezin met 1 kindje en 1 poes. Graag zouden wij in de toekomst een ALD willen verwelkomen in ons gezinnetje. Kunnen wij ons reeds registreren op de wachtlijst? Hoe gaat dit juist in zijn werk?

Alvast bedankt.
Mvg,
Vanessa Floru.

Veerle
6 dagen geleden

Beste,
We zijn een gezin met 2 kinderen (12 en 14 jaar) en zouden graag ons gezin uitbreiden met een mini of medium labradoodle. Het zou fijn zijn als u ons op de hoogte zou kunnen brengen wanneer er puppy’s beschikbaar zijn of wanneer we ons op een wachtlijst zouden kunnen plaatsen.
Alvast bedankt!
Groetjes,
Veerle

Patrick De Decker
3 maanden geleden

Hallo familie...wij zij een jong gepensioneerd koppel en zouden zo graag een labradoodle in ons gezin willen verwelkomen. Waarom een labradoodle? Wel we hebben 2 kleinkindjes van 2j en we willen graag een hond dat kindvriendelijk is en we kwamen uit op dit ras ook omdat hij niet ruift...dan gaan we maar een keer meer naar de kapper. ik weet niet of wij op een wachtlijst kunnen maar dat horen we dan wel. in elk geval nog veel succes en hopelijk krijgen we positief nieuws. Mvg Nancy en Patrick

Lien Van Riet
7 maanden geleden

Beste,

We zijn een gezin met 2 jongens (8-11j) van Asse en zouden graag een labradoodle verwelkomen in ons gezin.
Hoe gaan we het best aan de slag op eentje te kunnen krijgen?
Ik begrijp dat er enorme wachtlijsten zijn.

Kan u ons een idee geven wat de wachttijd ongeveer zou zijn?

Bedankt.

Lien en co

Darlien Vanlerberghe
7 maanden geleden

Beste,
Via de website ALAEU kwam ik op uw website terecht. Wij zijn een gezin met 2 jongens van 6 en 12 jaar. We zouden het heel fijn vinden als u ons de hoogte kan brengen als u een nestje puppies heeft, eventueel een wachtlijst. Onze interesse gaat uit naar en mini of medium.
Groetjes Darlien
Ieper

Dina
7 maanden geleden

Hello, I would like to sign up for the waiting list to welcome a lovely puppy! looking forward to hearing back form you.

Dina (Belgium)

Fiona Lijtsman
8 maanden geleden

Hallo Marijke, Hugo en de liefste Jula!

Wat een mooie verhalen weer! Wat heeft Jula dat toch weer geweldig gedaan! Ik hoop voor jullie dat het geen Houdini's zijn ;) Maar dan nog, jullie zijn liefdevol en zorgzaam, dat gaat helemaal goedkomen!

Geniet!

Lieve groetjes van Els, Fiona, Yenthe, Leni en een pootje van Joena

Ivana Artic
9 maanden geleden

Beste heer/mevrouw,

Met veel plezier en liefde kijk ik naar de foto’s van hw doodles. Wij zijn een gezin uit Rotterdam met een zoon van 13 en dochter van 26 die met haar vriend in de buurt woont.

Al meer dan een jaar denken wij erover om een hond in huis te nemen en de knoop is nu toch echt doorgehakt. We hebben allen erg veel tijd beschikbaar en spenderen die het meest graag buiten. Een hond zou een geweldige vriend zijn om dit geluk mee te delen.

Wij horen daarom graag wanneer er een nestje beschikbaar is.

Groet,

Ivana
+31638731121