Er worden geen wachtlijsten meer geopend vóór midden 2023. 

Reactie plaatsen

Reacties

Ilse De Wael
4 maanden geleden

Beste,
Wij willen graag een Australische labradoodle pup voor in de periode september of later. Ik ben vanaf september elke dag thuis en kan de pup de nodige aandacht geven.
Mijn man en mijn twee zonen zullen de pup mee de nodige zorgen geven.

Ute Sperber
4 maanden geleden

Hallo , wir möchte gern auf die Warteliste gesetzt werden. Für eine Hündin . Gerne auch für 2024 . Wir freuen uns über Antwort. Beste Grüße Ute, Ulf mit Zoe

Huybrechts lea
5 maanden geleden

Ik ben op pensioen en onze hond is 15 jaar dus lang zal hij niet meer leven . Een labradoodle zie ik zeker ztten

Myriam Vanhamme
8 maanden geleden

Beste
8 januari is het 13 jaar geleden dat ons 2de hondje, Filou, bij ons kwam.
Wat genieten wij, 13 jaar later, nog steeds van ons hondje.
We hadden er graag nog een 2de hondje bij genomen, maar omdat hij al zo oud is, willen we hem van zijn oud dagje in alle rust laten genieten.
Want stillaan zien we dat hij echt oud aan het worden is.

We horen hier en daar over lange wachttijden om een nieuw hondje aan te schaffen.
Graag hadden wij eens geweten hoe dit bij jullie was. Werken jullie met een wachtlijst? Indien ja, hoe kunnen wij op deze wachtlijst geraken?

Mijn man is licht allergisch voor honden die veel haar verliezen.
Dit, in combinatie met onze kleine kinderen vroeger, hebben daarom 2x voor een Maltezer gekozen.
Onze kinderen zijn nu 20 jaar en bijna 18 jaar en daarom zouden we graag in de toekomst voor een groter ras kiezen.
We hebben nu ook meer tijd vrij, gezien de kinderen zelfstandig zijn en na opzoekingswerk kwamen we de “australiën labradoodle” tegen.
(omdat deze minder haar verliest dan de gewone labradoodle)
Vandaar dat we onze vraag naar jullie toe eens willen sturen.
Ik vind het zo vervelend om deze vragen al te stellen, terwijl Filou nog bij ons is en hoop dat hij nog lang bij ons mag blijven….

Alvast bedankt voor jullie antwoord.

Met vriendelijke groeten

Fam. Vandenbroucke – Vanhamme

Evelien
een jaar geleden

Hallo, wij zijn een gezin uit Lokeren met 2 zoontjes: Bas en simon. We hebben reeds een Engelse cocker van 12 jaar. Hij veroudert snel. Een tweede hond lijkt ons fantastisch nu. Ik werk op staakteschool, halftijds. Dus ben vaak thuis om voor de honden te zorgen. Laat gerust weten of we eens mogen komen kijken, een gesprek hebben en eventueel op een wachtlijst terecht kunnen komen. Groetjes Evelien x

Lobke Van Puyvelde
een jaar geleden

Aanmelden wachtlijst labradoodle

Lodka JENTGEN
een jaar geleden

Bonjour,
Nous sommes une famille de 5, avec 3 adolescents, dans une grande maison avec jardin à la campagne. Nous avons déjà 2 chiens, des podencos rescapés d'Espagne, mais ils vieillissent et nous avons envie de remettre un peu de vie dans la maison. Nous avons craqué pour les Labradoodles et nous pensons qu'ils seraient la race parfaite pour nous. Nous n'avons pas de préférence de couleur ou de sexe. Nous verrons ce qui se présente ; )
Il semble par contre très compliqué d'adopter un ALD, j'espère que nous aurons cette chance.
Est-il possible de nous inscrire sur la liste d'attente de 2023?
D'avance un tout grand merci.
Lodka, Samuel, Diego, Cassiopée et Juan.

Cesar Boesten
een jaar geleden

Beste Marijke, Hugo,

Ik ben sinds begin 2020 terug in Belgie na 22 jaar in Canada gewoond te hebben, waar ik enorm veel liefde en plezier gehad heb van Biko, een prachtige Coton de Tuléar. Ondertussen ben ik gepensioneerd en definitief teruggekeerd naar Belgie. Bij mijn aankomst hier heb ik de Labradoodle ontdekt en was meteen een super fan van dit ras. Tijdens de Corona periode leek het mij moeilijk om één en ander te ondernemen voor een mogelijke aanschaf van een ALD. Nu zou ik heel graag een mini labradoodle willen verwelkomen . Ik woon aan de kust en ben een outdoor persoon, vele wandelingen op het strand, parken in de omgeving. Een omgeving die mens en dier alleen maar happy maakt. Ik zou mij dan ook heel graag op de wachtlijst willen plaatsen, liefst voor een mini bruinkleurige labradoodle met fleecevacht.
Graag verneem ik dan van u wanneer nieuwe puppies beschikbaar zijn en of ik in aanmerking kan komen.
Mijn dank hiervoor.

Met vriendelijke groeten,

Cesar Boesten

Virginie Maes
een jaar geleden

Beste, heel graag zouden wij ons gezin uitbreiden met een mini labradoodle. Is er een mogelijkheid om reeds in te schrijven op de wqchtlijst van 2023 aub? Mvg, Virginie Maes

Kathleen Depelseneer
een jaar geleden

Hallo,
Ik ben Kathleen, werk in het onderwijs, ben dus op regelmatige uren thuis en heb een huis met ruime tuin. Ik heb reeds een hele lieve shih tzu(ruift ook niet) van tien jaar en zou graag een pupje willen adopteren, reutje of teefje, het maakt me niet echt uit. Mijn zoon heeft een lichte allergie en bovendien hou ik enorm van de labradoodle. Ik weet dat dit ras een goede keuze is voor mensen met allergie. Mijn voorkeur gaat uit naar een mini. Medium kan eventueel ook. Graag zou ik op de wachtlijst komen van zodra die terug open is. Vriendelijke groet, Kathleen