Reactie plaatsen

Reacties

Myriam Eerdekens
6 dagen geleden

Hallo,

Wij zijn klaar om een Australian Labra doodle in huis te nemen. Ik heb veel info gelezen en al ervaring opgedaan bij de buurvrouw met een reu ,Morris Australian Labra doodle van 6 jaar. Een geweldige hond. Graag nieuws van jullie wanneer jullie nieuwe pups verwachten.
Mvg,
Myriam Eerdekens

Marc De Raeymaeker
2 maanden geleden

hallo, wij -een gezinnetje uit Boom-( van 3 personen en 1 hondje shiba Inu- vrouwtje) zijn op zoek naar (voor 2020) een pup of zeer jonge labradoodle (best mini of medium). Het sociaal inlevingsvermogen (waarover we al veel gelezen hebben) van dit ras zou een grote meerwaarde (en hulp)kunnen bieden voor onze dochter (19 jaar) die al jaren een psychische strijd voert... vecht tegen een eetstoornis. het zou voor haar een soort van buddy of therapie maatje kunnen worden...en ja onze dochter (net als wij ) is enorm hond-minded. groetjes Marc ,Kristel ,Ine en mila-tje.

Linda De Wit
3 maanden geleden

Hallo,
Wij zoeken een pup labradoodle mini, omdat dit ras echt wel een topper is gezien onze situatie. Onze zoon Milan 10 jaar heeft ASS en ADHD.
Wij wonen tegen Lier België.
Groetjes Linda

MAURICE ROGGE
4 maanden geleden

ik zoek een pup of jonge labradoodle
kun je mij iets voorstellen.
wij wonen in Gent belgië) onze voorkeur gaat uit naar mini of medium

Sabine Dermaux
5 maanden geleden

Wat een geweldige site, ik voel zoveel passie, heerlijk!
Wel kan ik niet onmiddellijk terugvinden waar jullie gevestigd zijn, welke gemeente?

Vera
5 maanden geleden

Dikke proficiat Jula, spannend, ik volg het dagboek al even en was heel benieuwd. Zodra de wachtlijst open is, mag je een mail verwachten. We zouden superblij zijn met nieuwe hond

Jana Arns
5 maanden geleden

Proficiat met het fijne nieuws! Wij mailden je alvast! Zonnige groeten, Jana & Aya

Fran appeltans
5 maanden geleden

Het is echt een super leuke website! Ik kom elke dag terug om te kijken of er nog nieuwe updates zijn of leuke foto’s! Zalig om zo mee te leven met jullie en Jula.😊

Catherine
6 maanden geleden

Mooie, informatieve website waar je alles te weten komt over de Australische Labradoodle. Vooral het dagboek van Jula is heel leuk en spannend. Ik kom zeker nog dikwijls terug!

Roger en Christa
6 maanden geleden

We vinden het dagboek super, we konden helemaal meeleven met jullie en vooral Jula !