Reactie plaatsen

Reacties

Liesbeth Michiels
2 maanden geleden

Hallo Marijke,
Wij zijn ook al lange tijd aan het uitkijken naar een Australian labradoodle pup (de ideale toevoeging aan ons gezin - mama, papa en 2 zonen van 18 en 14 jaar oud - , wegens allergieën van onze jongste zoon)... Enig idee wanneer jullie een nieuw nestje gaan verwachten, of wanneer het mogelijk zal zijn om ons op de wachtlijst te plaatsen?
Bedankt om ons iets te laten weten.
Groetjes, Liesbeth

Hilde Lambrechts
2 maanden geleden

Dag Marijke,
ook wij zijn op zoek naar ons 6e gezinslid. Wij zijn een familie van 5, 3 grote kids en verwelkomen deze schattigaard met open armen. Medium of mini labrodoodle lijkt voor ons ideaal. Groetjes Hilde

Nadia Jacob
2 maanden geleden

Beste Marijke,
We zijn ik en mijn twee dochters (13 en 20 jaar) op zoek naar een mini labradoodle. We hebben héél wat ervaring omdat we regelmatig op een labradoodle oppassen. We zijn zo gelukkig dat we uitkijken naar onze eigen hond. Kan je ons laten weten wanneer er een nestje op komst is ? Mvg Nadia Jacob

Deltour Stephanie
3 maanden geleden

Beste, Wij (mijn man en onze 2 meisjes) zijn reeds een tijdje op zoek naar een mini labradoodle. Is het mogelijk om ons op de hoogte te brengen bij een nieuw nestje aub?
Alvast bedankt voor uw feedback.
Met vriendelijke groeten,
Stephanie.

Chantal Vensaus
4 maanden geleden

Beste,
We hadden supergraag een Labradoodle teefje.
Wij hebben een Aussie teefje van 18 maanden en hadden er graag nog een hondje bij.
Gezien we zestigers zijn willen we niet meer lang wachten.
Is het mogelijk ons mee te delen wanneer we eventueel kans maken en kunt u ons ook meer inlichtingen verschaffen, O.a; het karakter, speciale zorgen en de prijs.
Met vriendelijke groeten,
Chantal en Michel

noel vandenborne
4 maanden geleden

kunnen jullie ons een seintje doormailen als je een witte pupy hebben plus de prijs aub groetjes noel en angelina

Christa Stevens
8 maanden geleden

Beste Marijke,
Ik heb vorige jaar contact met je gehad omdat we graag een pupje wilden van Jula, jij hebt me de gelegenheid gegeven me als 1ste in te schrijven. Wij hadden besloten geen hond meer te nemen met pijn in mijn hart. Dit heb ik niet volgehouden, tot 2 weken geleden ben ik opnieuw op zoek gegaan naar een Labradoodle.
Het toeval wil dat we via een kennel. In Nederlands Limburg terecht gekomen zijn bij De Gelderse Doodle. En toevallig had er een familie geannuleerd en mochten wij in de plaats inschrijven. We hebben vandaag onze pup opgehaald. We zijn toch wel erg blij.
Henri vertelde ons dat hij ook een fantastische dame van België kent die ook een nestje heeft gehad met een dochter van Faydee.
Zo zie maar de wereld is klein.
Wij hebben nu een reutje van Saar (dochter van Faydee). Ik wou het je graag laten weten.
Vriendelijke groet,
Roger en Christa

Myriam Eerdekens
9 maanden geleden

Hallo,

Wij zijn klaar om een Australian Labra doodle in huis te nemen. Ik heb veel info gelezen en al ervaring opgedaan bij de buurvrouw met een reu ,Morris Australian Labra doodle van 6 jaar. Een geweldige hond. Graag nieuws van jullie wanneer jullie nieuwe pups verwachten.
Mvg,
Myriam Eerdekens

Marc De Raeymaeker
11 maanden geleden

hallo, wij -een gezinnetje uit Boom-( van 3 personen en 1 hondje shiba Inu- vrouwtje) zijn op zoek naar (voor 2020) een pup of zeer jonge labradoodle (best mini of medium). Het sociaal inlevingsvermogen (waarover we al veel gelezen hebben) van dit ras zou een grote meerwaarde (en hulp)kunnen bieden voor onze dochter (19 jaar) die al jaren een psychische strijd voert... vecht tegen een eetstoornis. het zou voor haar een soort van buddy of therapie maatje kunnen worden...en ja onze dochter (net als wij ) is enorm hond-minded. groetjes Marc ,Kristel ,Ine en mila-tje.

Linda De Wit
een jaar geleden

Hallo,
Wij zoeken een pup labradoodle mini, omdat dit ras echt wel een topper is gezien onze situatie. Onze zoon Milan 10 jaar heeft ASS en ADHD.
Wij wonen tegen Lier België.
Groetjes Linda